Draai- en freeswerk in Amsterdam door Toolmakers

Wilt u in regio Amsterdam een specialist inschakelen op het gebied van draai- en freeswerk? Klop dan aan bij Toolmakers. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en engineeren van precisieonderdelen in hardmetaal en staal. Wij maken bijvoorbeeld volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines voor de automotive branche, bouwsector en voedingsmiddelenindustrie. U kunt 24/7 bij ons aankloppen voor het verspanen van metalen zoals freeswerk, draaiwerk en vlak- en profielslijpen. Lees verder voor meer informatie over het verspanen of neem direct contact met ons op.

Freeswerk

Freeswerk is onderdeel van het verspanen van metaal. Wij van Toolmakers kunnen verschillende technieken toepassen om de gewenste vorm te realiseren. Zo zijn wij in staat om 3-assig te frezen, 5-assig simultaan te frezen en 3D te frezen. Om te frezen gebruiken wij verschillende moderne machines waarmee wij bijvoorbeeld 5-assig simultaan kunnen frezen. De machine maakt het mogelijk om in één opspanning een product aan vijf kanten tegelijk bewerken. Wij kunnen op deze manier producten met zeer complexe vormen realiseren. Het is niet altijd noodzakelijk om een complexe vorm te creëren en daarom wordt ook regelmatig 3-assig frezen toegepast. Tot slot kunt u ook bij ons terecht om materialen in een 3D-vorm te frezen.

Draaiwerk

Bij het verspanen van metalen moet meestal ook het nodige draaiwerk worden uitgevoerd. Ook voor deze techniek kunt u bij Toolmakers. Door gebruik te maken van verschillende machines kunnen onze goed opgeleide vakmensen zeer precies de gewenste vorm realiseren. Wilt u meer te weten komen over het draaien van metaal? Neem dan gerust contact met ons op vanuit Amsterdam.

Vlak- en profielslijpen

Ook voor het vlak- en profielslijpen van onderdelen kunt u bij ons terecht. Tijdens het vlakslijpen wordt met behulp van een machine een nauwkeurig, strak oppervlak gecreëerd. Het vlak- en profielslijpen gebeurt in een geconditioneerde ruimte. Een groot voordeel dat Toolmakers biedt, is dat vrijwel alle handelingen van verspanen in onze eigen werkplaats kunnen worden uitgevoerd. Wij zijn hierdoor in staat om razendsnel de gewenste producten te produceren en te leveren in Amsterdam.

Neem contact met ons op vanuit Amsterdam

Heeft u behoefte aan meer informatie over het verspanen van metaal? Of wenst u direct onze hulp in te schakelen? Benader ons dan via telefoonnummer 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Amsterdam aan de slag met het nodige draai- en freeswerk.

MEER INFORMATIE?

Tekening: