Ons Verhaal

Toolmakers B.V. is een Familiebedrijf. Als bedrijf is Toolmakers van oorsprong een gereedschapsmakerij welke in 1986 is opgericht. Het komt voort uit een reorganisatie van Berg Electronics Dupont uit ‘s Hertogenbosch ( Connector Makers )

In 2001 heeft de familie Hanegraaf het bedrijf overgenomen door een Management buy-out, waarna het de naam “Toolmakers“ heeft gekregen. Het DNA van Toolmakers is razend snel reageren in een High Tech omgeving. Dit doen wij met weinig woorden, met veel toewijding, inzet, flexibiliteit, en vakmanschap van zeer hoog niveau.

Onze voordelen

  • Ultramodern Machine park
  • Alles onder een dak
  • One-stop-shop
  • Snel en Adequaat
  • 24/7 tot uw dienst

Wat maakt ons anders?

Een Gereedschapmakerij herken je aan de diversiteit van bewerkingen. Toolmakers heeft alle verspaning disciplines onder een dak. Verspanen is ons Vak. Ons ultra modern machinepark stelt ons comfortabel instaat technische wensen tot een subliem functionerend eindresultaat te verwezenlijken: Frezen, Draaien, Slijpen Draadvonken en Zinkvonken. Dit geeft ons veel technische vrijheden, hierdoor is wat ons betreft alles maakbaar.

Uitdagingen gaan wij graag aan. Wij zijn van mening dat wij door het overwinnen van moeilijkheden groeien en sterker worden. Wij zijn U dan ook graag van dienst. Neem contact met ons op door te bellen naar: 073-5211081, te mailen naar info@toolmakers.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

MEER INFORMATIE?

Tekening: