Draai- en freeswerk in Bergen op Zoom door Toolmakers

Zoekt u in de omgeving van Bergen op Zoom een vakbedrijf in draai- en freeswerk? Dan bent u aan het juiste adres bij Toolmakers. Wij zijn gespecialiseerd in het verspanen van metalen. Denk aan freeswerk, draaiwerk, vlak- en profielslijpen. Onze vakmensen werken met veel inzet, flexibiliteit en toewijding bij het realiseren van een perfect functionerend eindresultaat. Hierbij maken zij gebruik van hun kennis, vaardigheden en een uitgebreid, geavanceerd machinepark. Wij staan 24/7 tot uw dienst en handelen snel en adequaat. Wilt u meer weten over ons werk op het gebied van verspanen? Lees dan verder of neem contact met ons op vanuit Bergen op Zoom.

Freeswerk

Wij zijn specialist op het gebied van freeswerk. Wij kunnen overweg met verschillende soorten metalen en passen verschillenden freestechnieken toe. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor 3-assig frezen, 5-assig simultaan frezen en 3D-frezen. Hierbij maken wij gebruik van geavanceerde machines. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende machines die 5-assig simultaan kunnen frezen. Dit betekent dat het product aan vijf kanten kan worden bewerkt in één opspanning. Zo kunnen wij zeer complexe producten in de gewenste vorm frezen. Uiteraard is het bij eenvoudigere producten niet nodig om 5-assig simultaan te frezen, daarom kunnen wij ook 3-assig frezen. Tot slot kunnen wij ook voor u in Bergen op Zoom aan de slag gaan met 3D-frezen.

Draaiwerk

Draaiwerk is ook een onderdeel van verspanen. Bij draaiwerk is het heel belangrijk dat er zeer precies wordt gewerkt. Alleen op deze manier kan het gewenste effect worden gerealiseerd. Gelukkig zijn onze kundige en goed opgeleide werknemers in staat om zeer nauwkeurig te werken. Zij maken bij het draaien gebruik van verschillende machines. Wilt u in Bergen op Zoom meer weten over draaiwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Vlak- en profielslijpen

Voor het verwezenlijken van een perfect glad oppervlak bij uw producten, passen wij vlak- en profielslijpen toe. Daarvoor gebruiken wij verschillende moderne machines. Het profielslijpen gebeurd in een geconditioneerde ruimte. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het product de gewenste vorm krijgt. Laat ons vanuit Bergen op Zoom weten welke producten en materialen wij mogen vlak- en profielslijpen. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Doordat wij vrijwel alle technieken van verspanen onder een dak kunnen toepassen. Kunnen wij voor een uiterst snelle levering zorgen.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over het verspanen van metalen? Of wilt u in Bergen op Zoom direct onze hulp inschakelen bij het nodige frees- en draaiwerk? Neem dan contact met ons op via 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Laat ons weten welk type draai- en freeswerk wij voor u in Bergen op Zoom mogen verwezenlijken.

MEER INFORMATIE?

Tekening: