Geef uw draai- en freeswerk in Breda uit handen aan Toolmakers

Heeft u in Breda behoefte aan de hulp van een specialist op het gebied van draai- en freeswerk? Benader dan de vakmensen van Toolmakers. Wij gaan graag voor aan de slag met freeswerk, draaiwerk, vlak- en profielslijpen en verspanen. Daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor technisch advies op maat. Wij willen graag een subliem functionerend eindresultaat realiseren en daarom combineren wij onze kennis en vaardigheden met een zeer modern machinepark. Wij werken vakkundig en flexibel en gaan met veel toewijding en inzet voor u aan de slag in Breda. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Freeswerk

Wilt u in Breda freeswerk uit laten voeren door echte vakmensen? Dan bent u bij Toolmakers aan het juiste adres. Wij helpen u onder andere met frezen, 3D-frezen en 5-assig simultaan frezen. Om materialen en producten te kunnen frezen, maken wij gebruik van geavanceerde machines. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld 3-assig of 5-assig frezen. Bij 5-assig simultaan frezen kan het product aan vijf kanten worden bewerkt in één opspanning. We frezen zo complexe producten in de gewenste vorm. 3D-frezen betekent het bewerken van materialen in 3D.

Draaiwerk

Ook voor het draaien van metalen kunt u in Breda bij ons aankloppen. Bij metaaldraaiwerk is het heel belangrijk om zeer precies te werken. Alleen op deze manier kan het gewenste eindresultaat worden verwezenlijkt. Met de hulp van onze goed opgeleide vakmensen en ultramoderne machines gaan wij met veel vakmanschap voor u aan de slag. Voor meer informatie over ons draaiwerk neemt u vanuit Breda contact met ons op.

Vlak- en profielslijpen en verspanen

Toolmakers helpt u ook met het vlak- en profielslijpen van producten. Bij vlakslijpen wordt er een vlak van het product geslepen. Op deze manier wordt een nauwkeurig en vlak oppervlak verkregen. Bij profielslijpen heeft de slijpschijf de vorm van het te vervaardigen product. Wilt u materialen laten verspanen? Dan kunt u in Breda bij ons terecht. Welke producten wilt u laten vlak- en profielslijpen of verspanen in Breda? Neem contact met ons op en laat het ons weten.

Neem contact met ons op

Heeft u in Breda onze hulp nodig bij draai- en freeswerk? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Benader ons dan via telefoonnummer 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Laat ons weten welk type draai- en freeswerk wij voor u in Breda mogen realiseren.

MEER INFORMATIE?

Tekening: