Geef uw draai- en freeswerk in Eindhoven uit handen aan Toolmakers

Bent u in Eindhoven op zoek naar een specialist op het gebied van draai- en freeswerk? Maak dan kennis met Toolmakers. Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf waar u terecht kunt voor onder andere technisch advies, freeswerk, draaiwerk, vlak- en profielslijpen en verspanen. Wij gaan met veel toewijding, flexibiliteit en vakmanschap voor u aan de slag. Door onze kennis en vaardigheden te combineren met een ultra modern machinepark, kunnen wij een subliem functionerend eindresultaat verwezenlijken. Daarnaast kunt u een uiterst korte doorlooptijd verwachten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen in Eindhoven? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Freeswerk van Toolmakers

De vakmensen van Toolmakers gaan graag voor u aan de slag met het nodige freeswerk. Wij kunnen onder andere frezen, 3D-frezen en 5-assig simultaan frezen. Met 3D-frezen, ook wel CNC-frezen genoemd, wordt het bewerken van materialen in 3D bedoeld. Met 5-assig simultaan frezen is het mogelijk om het product aan vijf kanten te bewerken in één opspanning. Op deze manier kunnen complexe producten in de gewenste vorm worden gefreesd. Tot slot kunnen wij met onze machines ook 3-assig frezen.

Draaiwerk van Toolmakers

U kunt in Eindhoven ook bij ons terecht voor het draaien van metalen. Bij metaaldraaiwerk komt veel precisie kijken. Onze goed opgeleide vakmensen en ultramoderne machines zorgen ervoor dat dit snel en met veel vakmanschap wordt uitgevoerd. Wij luisteren goed naar uw wensen en kunnen zo de producten perfect afwerken. Wilt u meer te weten komen over ons draaiwerk? Neem dan contact met ons op.

Vlak- en profielslijpen en verspanen

Heeft u in Eindhoven een product van metaal nodig met een nauwkeurig en glad oppervlak? Dan is vlak- en profielslijpen de techniek om het gewenste resultaat te krijgen. Vlak- en profielslijpen is ook mogelijk bij Toolmakers. Bij vlakslijpen wordt er een vlak van het product geslepen. Bij profielslijpen heeft de slijpschijf de vorm van het te vervaardigen product. U kunt dus bij ons terecht voor het verspanen van metaal. Verspanen betekent dat het materiaal, bijvoorbeeld staal, in de juiste vorm wordt gebracht. Laat ons weten welke producten wij voor u mogen vlak- en profielslijpen of verspanen in Eindhoven.

Neem contact met ons op

Wilt u ons in Eindhoven inschakelen voor het nodige draai- en freeswerk? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor het draai- en freeswerk in Eindhoven.

MEER INFORMATIE?

Tekening: