Draai- en freeswerk in Geleen door Toolmakers

Wilt u in Geleen het draai- en freeswerk van uw onderdelen uit handen geven aan een echte vakbedrijf? Maak dan kennis met Toolmakers. Wij zijn specialist op het gebied van metaalbewerking en helpen bedrijven in de automotive branche, bouwsector en voedingsmiddelenindustrie met het produceren en engineeren van precisieonderdelen in hardmetaal en staal. Hiermee maken wij producten als volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Bedrijven kunnen dus bij ons terecht voor het verspanen van metaal. Dat kan 24/7. In onze werkplaats kunnen wij onder andere freeswerk, draaiwerk en vlak- en profielslijpen uitvoeren. Voor meer informatie over ons werk leest u verder of neemt u direct contact met ons op.

Freeswerk

Freeswerk is een van de werkzaamheden die wij bij Toolmakers voor u in Geleen uitvoeren. Wij zijn in staat om verschillende technieken toe te passen om de onderdelen in de gewenste vorm te krijgen. Wij kunnen bijvoorbeeld 3-assig frezen, 5-assig simultaan frezen en 3D-frezen. Bij deze werkzaamheden gebruiken wij geavanceerde machines. Neem bijvoorbeeld de machine die 5-assig simultaan kan frezen. Deze machine maakt het mogelijk om een product aan vijf kanten tegelijk te bewerken in één opspanning. Deze techniek wordt toegepast bij producten die een zeer complexe vorm hebben. Heeft u een product met een meer eenvoudige vorm? Dan kunnen wij ook 3-assig frezen. Tot slot kunnen wij ook 3D-frezen met onze machines.

Draaiwerk

Draaiwerk is een ander onderdeel van het verspanen. Door het metaal te draaien krijgt het de gewenste vorm. Hiervoor gebruiken onze goed opgeleide werknemers verschillende machines. Door nauwkeurig te werken wordt er een perfect resultaat afgeleverd. Bent u benieuwd hoe wij het draaiwerk precies uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op vanuit Geleen.

Vlak- en profielslijpen

Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het vlak- en profielslijpen van metaal. Moet uw product een strakke, vlakke kant hebben? Dan zullen wij vlakslijpen toepassen. Vlak- en profielslijpen doe wij in een speciale geconditioneerde ruimte in onze werkplaats. Het grote voordeel dat Toolmakers biedt ten opzichte van andere metaalbewerkingsbedrijven, is dat wij in onze werkplaats alle handelingen kunnen uitvoeren die nodig zijn om een perfect werkend onderdeel te creëren. De gewenste producten of onderdelen kunnen zo razendsnel op een plek gemaakt worden en vervolgens worden geleverd bij uw bedrijf in Geleen.

Neem contact met ons op vanuit Geleen

Heeft u behoefte aan meer informatie over het verspanen van metaal? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Laat het ons weten door te bellen naar 073-5211081. Mailen kan ook via info@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Geleen aan de slag met het nodige draai- en freeswerk.

MEER INFORMATIE?

Tekening: