Draai- en freeswerk in Helmond door Toolmakers

Bent u in regio Helmond op zoek naar een specialist op het gebied van draai- en freeswerk? Dan zit u helemaal goed bij Toolmakers. Wij zijn gespecialiseerd in het engineeren en produceren van precisieonderdelen in staal en hardmetaal voor volg-, snij- en buigstempels, maar ook voor matrijzen en speciaalmachines. Wij zijn werkzaam voor verschillende branches zoals de automotive branche, de voedingsmiddelenindustrie en bouwsector. Bij ons kunt u terecht voor het verspanen van metalen, bijvoorbeeld freeswerk, draaiwerk, vlak- en profielslijpen. Wij werken met veel inzet, flexibiliteit en toewijding en zorgen zo voor een perfect functionerend eindresultaat. Wij passen hierbij onze kennis, vaardigheden toe en maken gebruik van een uitgebreid, geavanceerd machinepark. Wij staan 24/7 voor u klaar en handelen snel en adequaat. Lees verder voor meer informatie over het verspanen van metalen of neem vanuit Helmond contact met ons op.

Freeswerk

Wilt u in Helmond freeswerk uit laten voeren? Dan gaan de vakmensen van Toolmakers graag voor u aan de slag. Wij kunnen verschillende technieken toepassen en werken met verschillende soorten materialen. Wij kunnen bijvoorbeeld 3-assig, 5-assig simultaan en 3D-frezen. Om het gewenste resultaat te verwezenlijken gebruiken wij verschillende machines. Met een machine voor 5-assig simultaan frezen kunnen wij bijvoorbeeld een product aan vijf kanten bewerken in één opspanning. Op deze manier worden zeer complexe producten in de gewenste vorm gefreesd. Uiteraard hoeven wij niet bij ieder product een dergelijke geavanceerde techniek toe te passen. In sommige gevallen zullen wij ook dan ook gewoon 3-assig frezen. Wenst u in Helmond een 3D-vorm te realiseren? Dan kunnen wij ook aan de slag gaan met 3D-frezen.

Draaiwerk

Bij het verspanen van metalen zullen wij het metaal ook draaien. Bij draaiwerk is het van belang dat er zeer precies wordt gewerkt. Voor een perfect eindresultaat gebruiken onze goed opgeleide werknemers verschillende machines. Heeft u in Helmond behoefte aan meer informatie over het draaiwerk dat wij uitvoeren? Dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Vlak- en profielslijpen

Wilt u een product met een perfect glad oppervlak realiseren? Dan zullen wij het product vlak- en profielslijpen. Door het metaal te vlakslijpen ontstaat er een nauwkeurig, vlak oppervlak. Ook bij deze techniek gebruiken we speciale machines. Het profielslijpen doen we in een geconditioneerde ruimte. Neem contact met ons op en geef aan ons door welke producten wij voor u mogen verspanen. Bij ons vindt u alle technieken van verspanen onder een dak. Wij zijn daardoor in staat razendsnel het gewenste product in Helmond te leveren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer te weten komen over het verspanen van metalen? Of wenst u in Helmond direct een afspraak te maken met een van onze specialisten? Bel ons dan op 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Helmond aan de slag met het nodige draai- en freeswerk.

MEER INFORMATIE?

Tekening: