Draai- en freeswerk in Moerdijk door Toolmakers

Heeft u in Moerdijk behoefte aan de hulp van een expert op het gebied van draai- en freeswerk? Dan zit u helemaal goed bij Toolmakers! Bedrijven in de automotive branche, de voedingsmiddelenindustrie en de bouwsector kunnen bij ons terecht voor het laten engineeren en produceren van precisieonderdelen in staal en hardmetaal. De onderdelen worden gebruikt voor volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Wij voeren verschillende werkzaamheden op het gebied van verspanen uit. U kunt bijvoorbeeld 24/7 bij ons aankloppen voor freeswerk, draaiwerk en vlak- en profielslijpen. Laat ons weten welke producten wij voor u in Moerdijk mogen produceren.

Freeswerk

Bij het verspanen van metaal wordt er veel freeswerk uitgevoerd. De vakmensen van Toolmakers kunnen verschillende freestechnieken toepassen zoals 3-assig frezen, 5-assig simultaan frezen en 3D-frezen. Tijdens het frezen gebruiken zij moderne machines, zoals een machine voor 5-assig simultaan frezen. Met deze machine kan men in één opspanning een product aan vijf kanten tegelijk bewerken. Op deze manier kunnen wij zeer complexe vormen bewerkstelligen. Niet ieder product is zo complex en daarom wordt ook 3-assig frezen toegepast. Tot slot kunt u ook bij ons terecht om materialen in een 3D-vorm te frezen.

Draaiwerk

Draaiwerk is ook een onderdeel van het verspanen wat u bij ons kunt laten uitvoeren. Bij het draaien van metaal moet er zeer precies gewerkt worden. Gelukkig hebben onze goed opgeleide werknemers alle kennis en vaardigheden in huis om met de juiste machines het gewenste resultaat te realiseren. Voor meer informatie over draaiwerk neemt u vanuit Moerdijk contact met ons op.

Vlak- en profielslijpen

Wilt u producten laten vlak- en profielslijpen? De specialisten van Toolmakers gaan graag voor u aan de slag. Ook bij deze werkzaamheden gebruiken we geavanceerde machines. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld een nauwkeurig, strak oppervlak creëren. Toolmakers biedt een groot voordeel ten opzichte van andere metaalbewerkingsbedrijven. Wij kunnen namelijk vrijwel alle handelingen van verspanen in onze eigen werkplaats uitvoeren. Wij kunnen hierdoor razendsnel de gewenste producten produceren en leveren in Moerdijk.

Neem contact met ons op vanuit Moerdijk

Heeft u behoefte aan meer informatie over het verspanen van metaal? Of wilt u direct een afspraak met ons maken om een product te laten maken? Neem dan contact met ons op via 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Moerdijk aan de slag met het nodige draai- en freeswerk.

MEER INFORMATIE?

Tekening: