Draai- en freeswerk in Rotterdam door Toolmakers

Wenst u de hulp van een vakbedrijf in regio Rotterdam bij het realiseren van het nodige draai- en freeswerk? Maak dan kennis met Toolmakers! Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het engineeren en produceren van precisieonderdelen in staal en hardmetaal voor volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Toolmakers werkt voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie, de automotive branche en bouwsector. Wij gaan graag voor u aan de slag met het verspanen van metalen. Denk aan freeswerk, draaiwerk, vlak- en profielslijpen. Onze vakmensen werken met veel inzet, flexibiliteit en toewijding en zorgen op deze manier voor een eindresultaat dat perfect functioneert. Onze producten worden met de juiste kennis, vaardigheden en een groot machinepark klaargemaakt voor gebruik. Wilt u meer te weten komen over het verspanen van metalen? Neem dan vanuit Rotterdam contact met ons op.

Freeswerk

Freeswerk is erg belangrijk bij het verspanen van metaal. Toolmakers werkt met verschillende materialen en past verschillende technieken toe. Zo kunt u in Rotterdam bij ons terecht voor 3-assig, 5-assig simultaan en 3D-frezen. Bij het frezen gebruiken wij verschillende geavanceerde machines, bijvoorbeeld een machines waarmee we 5-assig simultaan kunnen frezen. Hierbij kunnen wij een producten met één opspanning aan vijf verschillende kanten bewerken. Zeer complexe producten worden op deze manier in de gewenste vorm gefreesd. Bij meer eenvoudige producten frezen wij ook regelmatig 3-assig. Tot slot kunt u bij ons terecht om materialen in een 3D-vorm te frezen.

Draaiwerk

Bij het verspanen van metalen zullen wij het metaal ook draaien. Bij draaiwerk is het van belang dat er zeer precies wordt gewerkt. Voor een perfect eindresultaat gebruiken onze goed opgeleide werknemers verschillende machines. Heeft u in Rotterdam behoefte aan meer informatie over het draaiwerk dat wij uitvoeren? Dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Vlak- en profielslijpen

Voor het realiseren van een product met een perfect glad oppervlak, kunt u bij ons terecht voor vlak- en profielslijpen. Door een product te vlakslijpen kunnen onze vakmensen een nauwkeurig, vlak oppervlak bewerkstelligen. Hierbij worden ook verschillende geavanceerde machines gebruikt. Vlak- en profielslijpen wordt bij Toolmakers uitgevoerd in een geconditioneerde ruimte. Wenst u meer informatie over het verspanen van metalen bij ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons vindt u alle technieken van verspanen onder een dak. Wij kunnen hierdoor het gewenste product razendsnel bij u in Rotterdam leveren.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over het verspanen van metalen? Of wenst u in Rotterdam direct een afspraak met ons te maken? Bel ons dan op 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Rotterdam aan de slag met het nodige draai- en freeswerk.

MEER INFORMATIE?

Tekening: