Geef uw draai- en freeswerk in Tilburg uit handen aan Toolmakers

Bent u in regio Tilburg op zoek naar een specialist waar u terecht kunt voor vakkundig draai- en freeswerk? Dan bent u bij Toolmakers aan het juiste adres. Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf die het verspanen van metaal zoals freeswerk, draaiwerk, vlak- en profielslijpen voor u uitvoert. Tevens voorzien wij u graag van technisch advies. Wij zijn een vakkundig bedrijf met een uiterst modern machinepark. Door gebruik te maken van onze kennis, vaardigheden en machines, kunnen wij een zeer goed functionerend eindresultaat realiseren. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak op het gebied van draai- en freeswerk? Lees dan verder of neem vanuit Tilburg direct contact met ons op voor meer informatie.

Freeswerk

Wij zijn een ervaren leverancier van freeswerk. Wij werken met verschillende soorten metalen en kunnen onder andere 3-assig frezen, 5-assig simultaan frezen en 3D-frezen. Onze geavanceerde machines maken het mogelijk om 5-assig simultaan te frezen, waarbij het product aan vijf kanten kan wordt bewerkt in één opspanning. Op deze manier kunnen wij zeer complexe producten in de gewenste vorm frezen. Niet bij alle producten is het nodig om 5-assig simultaan te frezen, wij kunnen daarom ook gewoon 3-assig frezen. Heeft u in Tilburg materialen die bewerkt moeten worden in 3D? Dan kunnen onze specialisten aan de slag met 3D-frezen.

Draaiwerk

Bij Toolmakers vindt u ook de nodige machines om draaiwerk uit te voeren. Precisie is heel belangrijk bij draaiwerk. Onze goed opgeleide werknemers gaan daarom nauwkeurig aan het werk om het gewenste resultaat te kunnen realiseren. Neem contact met ons op vanuit Tilburg en geef uw wensen aan ons door. Wij gaan dan graag aan de slag met het draaien van de metalen.

Vlak- en profielslijpen

Ook voor vlak- en profielslijpen hebben wij verschillende machines in onze werkplaats. Wilt u een product met een nauwkeurig en vlak oppervlak? Dan is vlakslijpen de techniek die onze vakmensen zullen toepassen. Het profielslijpen gebeurd in een geconditioneerde ruimte. Op deze manier kunnen we het gewenste resultaat verkrijgen. Wilt u in Tilburg ook metalen laten verspanen door onze vakmensen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wenst u in Tilburg de hulp van onze vakmensen bij het verspanen van metaal? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Benader ons dan via telefoonnummer 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Laat ons weten welk type draai- en freeswerk wij voor u in Tilburg mogen verwezenlijken.

MEER INFORMATIE?

Tekening: