Draai- en freeswerk in Venlo door Toolmakers

Wilt u in Venlo draai- en freeswerk laten uitvoeren door een echt vakbedrijf? Dan bent u bij Toolmakers aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van het engineeren en produceren van precisieonderdelen in staal en hardmetaal. Deze onderdelen zijn bedoeld
voor volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Wij zijn onder andere werkzaam in branches als de voedingsmiddelenindustrie, de automotive branche en bouwsector. Heeft u in Venlo hulp nodig bij het verspanen van metalen? Dan kunt u 24/7 bij ons terecht. Met veel inzet, flexibiliteit en toewijding zorgen wij voor een eindresultaat dat perfect functioneert. Dit realiseren wij met onze kennis, vaardigheden en de hulp van een groot machinepark. Voor meer informatie over het verspanen neemt u vanuit Venlo contact met ons op.

Freeswerk

Freeswerk is een onderdeel van het verspanen. Toolmakers is in staat verschillende technieken bij het frezen toe te passen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 3-assig frezen, 5-assig simultaan frezen en 3D-frezen. Bij al deze technieken maken wij gebruik van onze geavanceerde machines. Met een machines die 5-assig simultaan kan frezen, kunnen wij bijvoorbeeld producten aan vijf kanten tegelijk bewerken in één opspanning. Op deze manier is het mogelijk om zeer complexe producten in de gewenste vorm te frezen. Natuurlijk zijn er ook producten waarbij het niet noodzakelijk is om een complexe vorm te creëren. Daarom kunnen wij onze werkplaats ook producten 3-assig frezen. Tot slot kunt u in Venlo bij ons terecht om materialen in een 3D vorm te frezen.

Draaiwerk

Een ander onderdeel van verspanen is het draaien van metaal. Draaiwerk is een zeer precieze klus en gebeurd met onze moderne machines in onze werkplaats. Onze goed opgeleide mensen weten precies hoe ze een perfect resultaat kunnen bewerkstelligen. Wilt u meer te weten komen over het draaiwerk dat wij uitvoeren? Neem dan vanuit Venlo contact met ons op.

Vlak- en profielslijpen

Ook voor vlak- en profielslijpen zit u bij Toolmakers helemaal goed. Met vlakslijpen kunnen wij een perfect glad oppervlak creëren. Hierbij maken onze vakmensen uiteraard ook gebruik van geavanceerde machines. Het werk vindt plaats in een speciale geconditioneerde ruimte. Een groot voordeel dat Toolmakers biedt, is dat we alle handelingen voor het verspanen, kunnen uitvoeren in onze werkplaats. Wij zijn hierdoor in staat om de gewenste producten razendsnel te leveren in Venlo.

Neem contact met ons op vanuit Venlo

Wenst u meer te weten te komen over het verspanen van metaal? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan via telefoonnummer 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Venlo aan de slag met het nodige draai- en freeswerk.

MEER INFORMATIE?

Tekening: