Uw metaalbewerkingsbedrijf in regio Amsterdam

Bent u in regio Amsterdam op zoek naar een specialist op het gebied van metaalbewerking? Dan bent u aan het juiste adres bij Toolmakers. Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf dat precisieonderdelen in hardmetaal en staal engineert en produceert. U kunt hierbij denken aan volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Deze onderdelen worden onder andere gebruikt in sectoren als de bouw, voeding, elektronica, luchtvaart, autobranche en verpakkingen. Wij willen graag perfect functionerend eindresultaat realiseren en werken daarom met veel toewijding, inzet, vakmanschap en flexibiliteit. Voor meer informatie over ons metaalbewerkingsbedrijf leest u verder of neemt u direct contact met ons op vanuit Amsterdam.

Wat wij als metaalbewerkingsbedrijf voor u doen in Amsterdam

Wij zijn een allround metaalbewerkingsfabriek waar u ondere andere terecht kunt voor:

  • Productiegereedschappen
  • Technisch advies
  • Fijnmechanica
  • Machinebouw
  • Reparaties
  • Engineering
  • Protobouw

Wij willen graag een perfect afgewerkt product bij u leveren in Amsterdam. Dit is mogelijk doordat wij het volledige productieproces in handen hebben. Wij kunnen het metaal bijvoorbeeld draaien, frezen, slijpen, draadvonken of zinkvonken. Wij horen graag wat u wensen zijn op het gebied van metaalbewerking.

Onze werkplaats

Toolmakers maakt in haar werkplaats gebruik van een zeer groot machinepark. De ultramoderne machines helpen ons bij alle taken op het gebied van metaalbewerking. Denk aan 3D frezen, 5 assig simultaan frezen, metaal draaien, meten en vlak- en profielslijpen. De machines worden in de werkplaats bediend door onze goed opgeleide vakmensen. Zij staan 24/7 voor u klaar met hulp. Dus heeft u in Amsterdam een spoedgeval? Dan kunt u gerust bij ons aankloppen. Een ander groot voordeel dat wij bieden, is dat wij in onze werkplaats vrijwel alle technieken voor metaalbewerking kunnen toepassen. Wij kunnen op deze manier de gewenste producten razendsnel produceren en bij u in Amsterdam leveren.

Het proces van metaalbewerking

Toolmakers beheert het hele proces van metaalbewerking, van tekening tot levering. We starten het proces met een 2D of 3D tekening. De tekening maken wij in een CAD tekenprogramma. Vervolgens bepalen onze vakmensen met Mastercam de bewerkingsbanen voor de machine. De metaalbewerking kan dan beginnen. De medewerkers voeren alle bewerkingen op de verschillende machines zelfstandig uit. Voordat de producten de werkplaats verlaten, worden ze uitvoerig gemeten. Dit is een belangrijk feedbackproces dat ons meer vertelt over het maakproces. Tot slot worden de producten netjes verpakt, waarna ze bij uw bedrijf in Amsterdam worden bezorgd.

Neem contact met ons op vanuit Amsterdam

Wilt u meer te weten komen over de metaalbewerking die wij uitvoeren? Of heeft u behoefte aan onze hulp bij het realiseren van passende onderdelen? Benader ons dan via 073-5211081. Mailen kan ook naar info@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Amsterdam aan de slag met onze vakkundige metaalbewerking.

MEER INFORMATIE?

Tekening: