Toolmakers uw metaalbewerkingsbedrijf in regio Geleen

Zoekt u in regio Geleen een vakkundig metaalbewerkingsbedrijf? Maak dan kennis met Toolmakers, de specialist op het gebied van metaalbewerking. Wij helpen bedrijven in de automotive branche, bouwsector en voedingsmiddelenindustrie met het produceren en engineeren van precisieonderdelen in hardmetaal en staal. Producten die wij bijvoorbeeld voor u kunnen maken zijn volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Onze goed opgeleide vakmensen werken met toewijding, inzet, vakmanschap en flexibiliteit om een perfect functionerend eindresultaat te realiseren. U kunt ons vanuit Geleen 24/7 bereiken voor uw klus. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons werk als metaalbewerkingsbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Wat wij als metaalbewerkingsbedrijf voor u doen in Geleen

Als metaalbewerkingsbedrijf voeren wij heel veel verschillende werkzaamheden uit op het gebied van metaalbewerking. U kunt als bedrijf in Geleen onder andere bij ons terecht voor:

  • Productiegereedschappen
  • Technisch advies
  • Fijnmechanica
  • Machinebouw
  • Reparaties
  • Engineering
  • Protobouw

Of dat u nu uw product wil laten draaien, frezen, slijpen, draadvonken of zinkvonken, bij de Toolmakers is het allemaal mogelijk. Met de juiste kennis, vaardigheden en materialen zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Neem contact met ons op en laat ons weten waar wij u in Geleen mee kunnen helpen.

Onze werkplaats

In de werkplaats van Toolmakers vindt u een enorm modern machinepark met een grote diversiteit aan geavanceerde machines. Met deze machines kunnen we onder andere 3D-frezen, 5-assig simultaan frezen, metaal draaien, draadvonken, zinkvonken, meten en vlak- en profielslijpen. De machines worden bediend door onze kundige, goed opgeleide werknemers. Zij staan 24/7 klaar voor onze klanten om de gewenste producten te engineeren en produceren. Heeft u in Geleen een spoedgeval? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Een groot voordeel van ons metaalbewerkingsbedrijf ten opzichte van andere bedrijven, is dat wij in onze werkplaats alle soorten technieken kunnen toepassen om een perfect afgewerkt product te realiseren. Het product kan vervolgens razendsnel bij u worden geleverd in Geleen.

Het proces van metaalbewerking

Toolmakers beheerst het hele proces, van tekening tot levering. Het begint allemaal met een 2D- of 3D-tekening die wordt gemaakt in een CAD tekenprogramma. Vervolgens worden ook de bewerkingsbanen voor de machine bepaald. Hiervoor gebruiken wij Mastercam. Daarna wordt de productie gestart en vindt de metaalbewerking plaats. Ons personeel voert alle bewerkingen op de verschillende machines zelfstandig uit. Voordat de producten de werkplaats verlaten, worden ze uitvoerig gemeten. Dit is een belangrijk feedback moment van het maakproces. Tot slot worden de producten goed ingepakt en naar uw bedrijf in Geleen gezonden.

Neem contact met ons op vanuit Geleen

Wilt u meer te weten komen over de metaalbewerking in onze metaalbewerkingsfabriek? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Benader ons dan via 073-5211081. Mailen kan ook naarinfo@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Geleen aan de slag met onze vakkundige metaalbewerking.

MEER INFORMATIE?

Tekening: