Uw metaalbewerkingsbedrijf in regio Helmond

Bent u in regio Helmond op zoek naar een vakkundig metaalbewerkingsbedrijf? Maak dan kennis met Toolmakers, dé specialist op het gebied van metaalbewerking. Onze specialisatie is het engineeren en produceren van precisieonderdelen in hardmetaal en staal. Bedrijven in de bouw, voeding, elektronica, luchtvaart, autobranche en verpakkingen kunnen bij ons terecht voor volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Onze producten zijn van topkwaliteit en worden met veel toewijding, inzet, vakmanschap en flexibiliteit gemaakt. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak op het gebied van metaalbewerking? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Wat wij als metaalbewerkingsbedrijf voor u doen in Helmond

Als metaalbewerkingsbedrijf helpen wij bedrijven in Helmond en omgeving met het volgende:

  • Productiegereedschappen
  • Technisch advies
  • Fijnmechanica
  • Machinebouw
  • Reparaties
  • Engineering
  • Protobouw

In onze werkplaats kunnen wij vrijwel alle technieken op het gebied van metaalbewerking toepassen. Wij kunnen met onze machines onder andere draaien, frezen, slijpen, draadvonken en zinkvonken. Het is daarom niet noodzakelijk om werkzaamheden uit te besteden aan andere bedrijven. Wij kunnen hierdoor razendsnel de gewenste producten produceren en leveren in Helmond.

Onze werkplaats

Toolmakers maakt in haar werkplaats gebruik van de meest geavanceerde machines. Onze vakmensen kunnen op deze manier verschillende technieken van metaalbewerking toepassen. Wij kunnen met onze apparaten onder andere 3D frezen, 5 assig simultaan frezen, metaal draaien, draadvonken, zinkvonken, meten en vlak- en profielslijpen. Dit alles onder de begeleiding van onze goed opgeleide werknemers.

Het proces van metaalbewerking

Van tekening tot levering, wij van Toolmakers houden het hele proces van metaalbewerking in eigen handen. De basis is een 2D of 3D tekening die wordt gemaakt met het tekenprogramma CAD. Vervolgens bepalen onze vakmensen de bewerkingsbanen voor de machine met Mastercam. Dan kan de echte metaalbewerking beginnen. Onze medewerkers voeren alle bewerkingen op de verschillende machines zelfstandig uit. Een belangrijk feedbackmoment van het proces is het meten van de producten voordat ze de werkplaats verlaten. Tot slot pakken we de producten zorgvuldig in en sturen we ze naar uw bedrijf in Helmond.

Neem contact met ons op vanuit Helmond

Heeft u behoefte aan meer informatie over metaalbewerking? Of wenst u direct onze hulp in te schakelen bij het engineeren en produceren van onderdelen? Benader ons dan via telefoonnummer 073-5211081. Mailen kan ook naarinfo@toolmakers.nl. Wij gaan dan graag voor u in Helmond aan de slag met onze vakkundige metaalbewerking.

MEER INFORMATIE?

Tekening: