Uw metaalbewerkingsbedrijf in regio Moerdijk

Heeft u in Moerdijk behoefte aan de hulp van een specialist op het gebied van metaalbewerking? Dan zit u helemaal goed bij Toolmakers. Ons metaalbewerkingsbedrijf helpt bedrijven in de bouw, voeding, elektronica, luchtvaart, autobranche en verpakkingen met het engineeren en produceren van precisieonderdelen in hardmetaal en staal. Wij maken bijvoorbeeld volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Wij hebben de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan en daarom werken wij met veel toewijding, inzet, vakmanschap en flexibiliteit om een perfect functionerend product te realiseren. Wilt u meer te weten komen over onze metaalbewerking? Lees dan verder of neem direct contact met ons op vanuit Moerdijk.

Wat wij als metaalbewerkingsbedrijf voor u doen in Moerdijk

Toolmakers is een allround metaalbewerkingsfabriek die bedrijven in Moerdijk en omgeving onder andere helpt met:

  • Productiegereedschappen
  • Technisch advies
  • Fijnmechanica
  • Machinebouw
  • Reparaties
  • Engineering
  • Protobouw

Wij willen graag een product leveren in Moerdijk dat direct klaar is voor gebruik. Gelukkig kunnen wij dit realiseren doordat wij het volledige productieproces in handen hebben. Iedere techniek kunnen wij in onze werkplaats toepassen, bijvoorbeeld draaien, frezen, slijpen, draadvonken of zinkvonken. Laat ons weten waar wij u in Moerdijk mee mogen helpen.

Onze werkplaats

Wie een bezoek brengt aan onze werkplaats, ziet een zeer groot machinepark met machines waarmee verschillende technieken van metaalbewerking worden toegepast. Denk aan 3D frezen, 5 assig simultaan frezen, metaal draaien, meten en vlak- en profielslijpen. De goed opgeleide vakmensen hebben alle kennis en vaardigheden in huis om de machines op de juiste manier te bedienen. U kunt 24/7 bij hen terecht voor hulp. Wij staan voor u klaar bij spoedgevallen en kunnen u razendsnel helpen doordat wij alle nodige werkzaamheden onder een dak kunnen uitvoeren. Wij kunnen op deze manier de gewenste producten razendsnel produceren en leveren bij u in Moerdijk.

Het proces van metaalbewerking

Toolmakers heeft het hele proces van metaalbewerking in handen, van tekening tot levering. Het proces wordt gestart met een 2D of 3D tekening. Het programma CAD wordt gebruikt om deze tekening te maken. Op basis van de tekening bepalen we met Mastercam de bewerkingsbanen voor de machine. Vervolgens starten we de metaalbewerking. De medewerkers kunnen alle bewerkingen op de verschillende machines zelfstandig uitvoeren. Om een goed beeld te krijgen van het hele proces, worden de producten uitvoerig gemeten voordat ze de werkplaats verlaten. De producten worden zorgvuldig ingepakt en naar u in Moerdijk verzonden.

Neem contact met ons op vanuit Moerdijk

Heeft u behoefte aan meer informatie over ons proces van metaalbewerking? Of wilt u direct de hulp van ons metaalbewerkingsbedrijf inschakelen? Bel ons dan via 073-5211081. Mailen kan ook naarinfo@toolmakers.nl. Ook voor u in Moerdijk verzorgen we vakkundige metaalbewerking.

MEER INFORMATIE?

Tekening: