Uw metaalbewerkingsbedrijf in regio Rotterdam

Zoekt u in de omgeving van Rotterdam een specialist op het gebied van metaalbewerking? Dan bent u aan het juiste adres bij Toolmakers. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het engineeren en produceren van precisieonderdelen in hardmetaal en staal. Wij maken producten van topkwaliteit als volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines voor bedrijven in de bouw, voeding, elektronica, luchtvaart, autobranche en verpakkingen. Wij zorgen bij ieder project met veel toewijding, inzet, vakmanschap en flexibiliteit voor een perfect functionerend eindresultaat. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak op het gebied van metaalbewerking? Lees dan verder of neem vanuit Rotterdam contact met ons op.

Wat wij als metaalbewerkingsbedrijf voor u doen in Rotterdam

Als bedrijf in Rotterdam kunt u bij ons metaalbewerkingsbedrijf terecht voor het volgende:

  • Productiegereedschappen
  • Technisch advies
  • Fijnmechanica
  • Machinebouw
  • Reparaties
  • Engineering
  • Protobouw

Bij Toolmakers kunnen wij vrijwel alle technieken op het gebied van metaalbewerking in onze werkplaats uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan draaien, frezen, slijpen, draadvonken en zinkvonken. Wij hoeven dus niets uit te besteden aan andere bedrijven. Wanneer uw gewenste producten in Rotterdam klaar zijn, kunnen ze direct gebruikt worden.

Onze werkplaats

In onze werkplaats vindt u een uitgebreid machinepark met de meest geavanceerde apparaten. Deze machines maken het mogelijk om vrijwel alle technieken op het gebied van metaalbewerking toe te passen. Wij kunnen in onze werkplaats 3D frezen, 5 assig simultaan frezen, metaal draaien, draadvonken, zinkvonken, meten en vlak- en profielslijpen. De machines worden bediend door onze goed opgeleide vakmensen. Zij zorgen ervoor dat de producten perfect worden afgewerkt en razendsnel bij u in Rotterdam worden gelev

Het proces van metaalbewerking

Zoals gezegd houden wij bij Toolmakers het volledig proces van metaalbewerking in eigen handen. We beginnen met het maken van een 2D of 3D tekening. Dit doen wij met het tekenprogramma CAD. De tekening wordt gebruikt bij het bepalen van de bewerkingsbanen voor de machine met Mastercam. De machines in de werkplaats worden dan aan het werk gezet voor bewerking van het metaal. Onze medewerkers kunnen alle bewerkingen op de verschillende machines zelfstandig uitvoeren. Voordat de producten de werkplaats verlaten, worden ze uitvoerig gemeten. Dit is een belangrijk feedbackmoment voor ons proces. Tot slot pakken we de producten zorgvuldig in en sturen we ze naar uw bedrijf in Rotterdam.

Neem contact met ons op vanuit Rotterdam

Wenst u meer te weten komen over onze metaalbewerking? Of wilt u direct onze hulp inschakelen in Rotterdam? Benader ons dan via telefoonnummer 073-5211081. Mailen kan ook naarinfo@toolmakers.nl. Wij zijn voor u in Rotterdam uw partner in de metaalbewerking.

MEER INFORMATIE?

Tekening: