Uw metaalbewerkingsbedrijf in regio Sittard

Bent u in de omgeving van Sittard op zoek naar vakkundig metaalbewerkingsbedrijf? Dan zit u helemaal goed bij Toolmakers. Ons metaalbewerkingsbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het engineeren en produceren van precisieonderdelen in hardmetaal en staal. Wij maken producten als volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines voor verschillende sectoren als de bouw, voeding, elektronica, luchtvaart, autobranche en verpakkingen. Onze vakkundig medewerkers zorgen met veel toewijding, inzet, vakmanschap en flexibiliteit voor een eindresultaat van topkwaliteit. Heeft u in Sittard een spoedklus voor ons metaalbewerkingsbedrijf? Geen probleem! Wij staan 24/7 voor u klaar. Neem snel contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Wat wij als metaalbewerkingsbedrijf voor u doen in Sittard

Ons metaalbewerkingsbedrijf voert allerhande werkzaamheden uit op het gebied van metaalbewerking. Wij bieden onder andere het volgende:

  • Productiegereedschappen
  • Technisch advies
  • Fijnmechanica
  • Machinebouw
  • Reparaties
  • Engineering
  • Protobouw

Wij doen er bij Toolmakers alles aan om een perfect passend product af te leveren. Om dit te bewerkstelligen zullen wij bijvoorbeeld aan de slag gaan met draaien, frezen, slijpen,

Onze werkplaats

Wanneer u de werkplaats van Toolmakers bezoekt, vindt u een enorm machinepark met een grote diversiteit aan ultramoderne machines. De machines maken het mogelijk om het metaal op verschillende manieren te bewerken en te meten, bijvoorbeeld 3D frezen, 5 assig simultaan frezen, metaal draaien, en vlak- en profielslijpen. Onze vakkundige en goed opgeleide werknemers bedienen de verschillende machines. Om u ook in spoedgevallen te kunnen helpen, staan wij 24/7 klaar voor onze klanten. Toolmakers biedt daarnaast het grote voordeel dat vrijwel alle technieken voor het bewerken van metaal in onze werkplaats te vinden zijn. Wij kunnen op deze manier de gewenste producten razendsnel produceren en leveren bij u in Sittard.

Het proces van metaalbewerking

Het hele proces van metaalbewerking ligt in handen van Toolmakers. De 2D of 3D tekening vormt de basis van het proces. Deze tekening wordt gemaakt in een CAD tekenprogramma. Daarna bepalen onze vakmensen de bewerkingsbanen voor de machine met behulp van Mastercam. Vervolgens starten wij het proces en begint de metaalbewerking. Het personeel voert alle bewerkingen op de verschillende machines zelfstandig uit. De bewerkte producten worden voordat ze de werkplaats verlaten uitvoerig gemeten. Dit geeft ons belangrijke feedback over het maakproces. Om de producten netjes bij u in Sittard te kunnen leveren, worden ze goed verpakt.

Neem contact met ons op vanuit Sittard

Heeft u behoefte aan meer informatie over de metaalbewerking die wij uitvoeren? Of wilt u ons direct inschakelen voor het bewerken van metaal? Benader ons dan via 073-5211081. Mailen kan ook naarinfo@toolmakers.nl. Wij gaan graag voor u in Sittard aan de slag met onze vakkundige metaalbewerking.

MEER INFORMATIE?

Tekening: