Uw metaalbewerkingsbedrijf in regio Bergen op Zoom

Zoekt u in Bergen op Zoom of omgeving een specialist in metaalbewerking? Neem dan contact op met metaalbewerkingsbedrijf Toolmakers. Wij zijn gespecialiseerd in het engineeren en produceren van precisieonderdelen in hardmetaal en staal. Wij maken deze onderdelen voor bedrijven in de bouw, voeding, elektronica, luchtvaart, autobranche en verpakkingen. Wij gaan graag voor u aan de slag met het maken van volg-, snij- en buigstempels, matrijzen en speciaalmachines. Wij werken met veel toewijding, inzet, vakmanschap en flexibiliteit om een subliem functionerend resultaat te verwezenlijken. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze metaalbewerking? Lees dan verder of neem contact met ons op vanuit Bergen op Zoom.

Wat wij als metaalbewerkingsbedrijf voor u doen in Bergen op Zoom

Als metaalbewerkingsbedrijf helpen wij bedrijven in Bergen op Zoom en omgeving met het volgende:

  • Productiegereedschappen
  • Technisch advies
  • Fijnmechanica
  • Machinebouw
  • Reparaties
  • Engineering
  • Protobouw

Bij Toolmakers kunnen alle technieken op het gebied van metaalbewerking onder één dak worden uitgevoerd. Dit gebeurd met de hulp van goed opgeleide werknemers en de nieuwste machines. Met onze machines kunnen wij onder andere draaien, frezen, slijpen, draadvonken en zinkvonken. Wij hoeven daarom geen werkzaamheden uit te besteden aan andere bedrijven, waardoor wij onze producten razendsnel kunnen maken en leveren in Bergen op Zoom.

Onze werkplaats

Zoals gezegd maken wij in onze werkplaats gebruik van ultramoderne machines. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij vrijwel alle technieken op het gebied van metaalbewerking uitvoeren. Denk aan 3D frezen, 5 assig simultaan frezen, metaal draaien, draadvonken, zinkvonken, meten en vlak- en profielslijpen. De machines worden tijdens het proces bediend door onze vakmensen. Zij zorgen met hun kennis en vaardigheden voor een perfect afgewerkt resultaat.

Het proces van metaalbewerking

Ons metaalbewerkingsbedrijf houdt de touwtjes gedurende het hele proces graag in eigen handen, van tekening tot levering. Het begint allemaal met een 2D of 3D tekening. Deze tekening wordt gemaakt met het tekenprogramma CAD. Daarna worden de bewerkingsbanen van onze machines ingesteld met het programma Mastercam. Met de juiste instellingen kan het bewerken van metaal beginnen. Onze medewerkers voeren alle bewerkingen op de verschillende machines zelfstandig uit. Wanneer de producten zijn afgerond worden ze, voordat ze werkplaats verlaten, grondig opgemeten. Dit is voor ons een belangrijk feedbackmoment dat ons meer informatie geeft over hoe het proces is verlopen. Tot slot pakken we de producten zorgvuldig in en sturen we ze naar uw bedrijf in Bergen op Zoom.

Neem contact met ons op vanuit Bergen op Zoom

Wilt u meer te weten komen over het werk van ons metaalbewerkingsbedrijf? Of wilt u vanuit Bergen op Zoom direct onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op via 073-5211081 of mail naar info@toolmakers.nl. Wij gaan dan graag voor u in Bergen op Zoom aan de slag met onze vakkundige metaalbewerking.

MEER INFORMATIE?

Tekening: